Aviation Medical Center

Over Ons

Aviation Medical Center heeft zich vanaf 1999 ontwikkeld tot één van de belangrijkste medische en psychologische keuringsinstituten voor de luchtvaart. De vliegmedische keuringen worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende medische eisen voor alle vliegers en luchtverkeersleiders. Ook medische keuringen voor andere landen worden uitgevoerd volgens de eisen van de nationale luchtvaartautoriteiten zoals de Verenigde Staten.

Enthousiaste teams

Uitgebreid team

Wij hebben de beschikking over meerdere enthousiaste teams van volledig geautoriseerde Aeromedical Examiners (AME’s), verpleegkundigen, Vision care specialisten, psychologen en coaches. Zo kunnen wij u een uitermate hoge beschikbaarheid garanderen en bent u niet van één Aeromedical Examiner afhankelijk.

Klanttevredenheid

Service niveau

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke benadering en een hoog service niveau, ongeacht of u prive vlieger bent of verkeersvlieger. Niet voor niets dat al onze relaties ons waarderen ons met een 8.2 voor klanttevredenheid.

Diverse locaties in NL

Op verschillende locaties in Nederland

Het Aviation Medical Center beschikt over verschillende locaties in Nederland. Op al deze locaties kunt u terecht voor een medische of psychologische keuring. Een uitzondering is de vestiging Rijswijk. Daar worden alleen medische keuringen gehouden.